De Martyrium leesclub (3)

Posted by: on Oct 22, 2014 | No Comments

lekJacobine de Brauw – Lek

Willems vader, een bekende journalist op het Haagse Binnenhof, verongelukt midden in de nacht op een verlaten snelweg. Maar is het wel een ongeluk?
Willem is overtuigd van niet. Samen met zijn beste vriend Max gaat hij in Den Haag op onderzoek uit. De intrige die ze op het spoor komen is gevaarlijker en groter dan ze ooit hadden kunnen vermoeden. Machtige politici doen er alles aan om te voorkomen dat de waarheid aan het licht komt. Max en Willem zijn hun leven niet meer zeker. Lukt het ze om het complot te ontrafelen voordat alle sporen zijn uitgewist?

Journalist van Dijk was de bekendste journalist op het Binnenhof totdat hij op een avond iets op het spoor was en omkwam bij een auto ongeluk… De zoon van Van Dijk, Willem, gaat met zijn vriend Max op onderzoek uit wat zijn vader nou net op het spoor was. Ze ontrafelen een heel groot geheim waar niet iedereen blij mee is…

Je leert in dit boek veel over de politiek zonder dat het saai is. Als je eenmaal aan het lezen bent wil je eigenlijk meteen het boek uitlezen om er achter te komen wat er nou juist zich allemaal afspeelt bij de politici. Ik vond het boek heel erg leuk omdat het boek zó ontzettend spannend was dat je steeds doorlas. Ik vind dit boek echt een aanrader als je van spannende boeken houdt!

Eveline Kuperus

Jacobine de Brauw – Lek
Ingenaaid, € 14,95 Kopen

Leave a Reply

Visit Us On Facebook