Haruki Murakami – Mannen zonder vrouw

Posted by: on Apr 21, 2016 | No Comments

AC_Murakami_paperback_NK_v10.indd


In zeven nieuwe korte verhalen wijdt levensgids en meesterverteller Haruki Murakami zich opnieuw aan een van zijn grote thema’s: de liefde. De verhalen in
Mannen zonder vrouw¬†horen tot de meest tedere, ontroerende teksten uit zijn oeuvre – en ze zijn onmiskenbaar Murakami. Ze gaan over eenzame, beschadigde mannen, mannen die iets beslissends mankeert, melancholieke mannen. Met andere woorden: kleurloze mannen…

Vintage Murakami, deze nieuwe verhalenbundel. Alle vertrouwde elementen, jazz, katten, oren, spaghetti, komen we tegen. Het typisch Murakamische magisch-realisme komt slechts in zeer beperkte mate voor. Wat we leren van deze verhalen: mannen zonder vrouw hebben het niet getroffen, ze zijn eenzaam of melancholiek. Maar ze leveren wel mooie verhalen op.

Uitgeverij Atlas/Contact, Paperback, 288 pagina’s Kopen

 

Leave a Reply

Visit Us On Facebook