Contact

Van Baerlestraat 170-172
1071 BH Amsterdam
020 – 673 20 92
Voor vragen of het plaatsen van een bestelling kunt u een mail sturen naar:
contact@hetmartyrium.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:30 uur
Zondag: 12:00 – 17:00 uur

Op feestdagen zijn wij gesloten,
tenzij anders aangegeven

Bereikbaarheid

Boekhandel het Martyrium bevindt zich op loopafstand van het Museumplein en van metrohalte De Pijp. We zijn goed per tram bereikbaar: met lijn 12 vanaf Centraal Station of Amsterdam Amstel, en met lijn 5 vanaf Station Zuid (halte Roelof Hartplein).

Bedrijfsgegevens

KvK: 70172994
BTW: NL858174170B01

 

Boekhandel Het Martyrium‘Wat hebt u toch een fantastische boekhandel!’

Dat is wat we de laatste tijd steeds vaker horen. Boekhandel het Martyrium is namelijk een van die boekhandels waar de planken nog ouderwets goed gevuld zijn, waar u uren kunt rondsnuffelen en waar u altijd wel iets interessants tegenkomt.

Op de ruim gesorteerde afdelingen literatuur (Nederlands, Engels, Frans en Duits), poëzie, filosofie en geschiedenis bijvoorbeeld. Of tussen de RAMSJAANBIEDINGEN. Wij staan namelijk bekend om ons geweldige assortiment goedkope boeken, uitgeversrestanten, vaak Engels of Amerikaans, die we zelf importeren. Mooie, gebonden edities van Engelstalige romans, om een voorbeeld te noemen, voor nog geen tientje!

Maar ook onze afdelingen kunst, kinder- en kookboeken mogen er zijn. En niet te vergeten onze collectie DVD’S, met arthouse films, documentaires en series, tegen aantrekkelijke prijzen!

Wij werden door NRC Handelsblad uitverkoren tot een van de beste boekhandels van Nederland, en Het Parool kroonde onze ramsjafdeling tot beste van Amsterdam.

Leave a Reply

Visit Us On Facebook